Badkamer showroom

Showroom 2015
Showroom 2015
Showroom
Showroom Lindom
design badkamer

Peter van Dommelen, oprichter van Lindom, en zijn team zijn met recht trots op de hun badkamer showroom. De collectie weerspiegelt kwaliteit en dat is ook het kenmerk van de aanpak van de speciaalzaak aan de Ringbaan Zuid in Tilburg.

De 'social sofa' voor het pand van de badkamer showroom, betegeld door de eigen vakmensen, staat model voor de sfeer in de showroom. “In deze badkamer showroom kan in alle rust een keuze worden gemaakt. Iedereen krijgt de tijd om rond te kijken. Soms komen mensen wel twee, drie keer om zich te oriënteren.

Luisteren en adviseren

Eenmaal zover, gaan we in de badkamer showroom aan tafel met een luisterend oor. “Wij verkopen wat klanten willen kopen”, zegt Sabine, sanitairadviseur bij de badkamer showroom van  Lindom. Peter weet uit ervaring dat mensen vaak met ideeën komen maar dat die nog in een passende vorm moeten worden gegoten. “We adviseren de klant in de breedste zin van het woord.” Om het badkamerplan beeldend te maken, werkt Lindom Badkamerspecialist met een 3D-computerprogramma. Daarop kan alles worden ingevuld: het bad krijgt de juiste plaats, de wastafels worden opgehangen, ja, zelfs de kastjes laten zich op het beeldscherm openen en de kranen werken.

Eigen mensen

Staat er een plan op papier, dan gaan de specialisten van Lindom Badkamerspecialist bij de klant thuis alles opmeten. Peter: “Wij verzorgen het gehele traject: van het uitkristalliseren van de plannen en het opmeten tot de uitvoering en de oplevering.” Lindom Badkamerspecialist heeft voor alle disciplines eigen mensen in dienst. “Personeel dat weet, wat het ter hand neemt en dat meedenkt”, zegt Sabine. Een heel belangrijk punt bij het vernieuwen van de badkamer is dat wij voor elk onderdeel van uw badkamer kwaliteit en service kunnen waarborgen.

Badkamer showroom met huidige trends

Als we praten over de huidige trends, dan vallen kwalificaties als rechthoekig, minimalistisch, klassiek sanitair in combinatie met strakke kranen en vloertegels op de wand. Dat laatste vraagt, volgens Peter, veel vakkundigheid van het personeel. Samen met de twee badkamerspecialisten lopen we door de badkamer showroom. Opvallend is de symmetrie, de warme sfeer die er hangt, het badplezier wat afstraalt van de megafoto en de huiselijke tafel met kroonluchter. De hoge tafel met de wand- en vloertegels, natuursteen en sanitair is de plek waar de keuzes gaan leven. Sabine: “Hier kan alles worden gecombineerd en worden de elementen beleving en emotie nog eens extra onderstreept.”