Multi pendeldeur in nis 185x100cm. zilver met helder glas

Normale prijs: € 960,00

Speciale prijs: € 250,00

Productomschrijving
Get Wet by Sealskin C205 douchedeur pendeldeur 1000 mm breed 1950 mm hoog mat zilver helder glas.

De 205 serie van Get Wet by Sealskin is een alleskunner. Met zijn vele soorten douchewanden, -deuren en -cabines, badwanden en inloopdouches is er een bereikbare douche voor iedereen. Bovendien kan een 205 douche helemaal op maat

205 serie Subtiel solide

De 205 serie heeft een zeer open karakter. Zo wordt de glazen deur niet onderbroken door een greep; deze is geintegreerd in het profiel. De steuntjes zijn minimalistisch en zorgen door het slimme ontwerp toch voor ruim voldoende stabiliteit. Een bijzonder smaakvolle optie bij iedere 205 douche is de gesatineerde band. Deze stijlvolle onderbreking van het heldere glas zorgt ervoor dat je voor een deel aan het zicht onttrokken wordt.

Doordacht

Een douche uit de 205 serie kun je heel eenvoudig installeren. Een duidelijke handleiding helpt je hier stap voor stap bij. Bijzonder is dat je de douche ook na installatie nog kunt afstellen. Zo ben je zeker van een solide douche die het water daar houdt waar het hoort: in je douche.

De voordelen op een rij:

  • Standaardhoogte van 195cm voor cabines, 200cm voor inloopdouches. Dus ook direct op de vloer te plaatsen.
  • Een goede waterbarriere: autoclose swingdeuren sluiten zichzelf en standaard geleverd inclusief dorpel
  • Leverbaar in witte of matzilveren profielen 6mm helder veiligheidsglas, met of zonder gesatineerde band of chinchilla veiligheidsglas. Optioneel met antikalkbehandeling.
  • Ook na installatie nog af te stellen
Multi pendeldeur in nis 185x100cm. zilver met helder glas