wastafel
showroom
luxe badkamer
badkamerinrichting

Luxe Badkamers

Na een lange dag werken of na een uitgebreide hardloopsessie in het koude bos, is er niets zo lekker als relaxen in een comfortabel bad. Even helemaal tot rust komen, zowel fysiek als mentaal. Heerlijk met een muziekje op de achtergrond en de frisse geuren van zeep en shampoo. Het plaatje wordt helemaal compleet als uw badkamer dezelfde sfeer uitstraalt: rust en comfort. Bij Lindom hebben wij al vele luxe badkamers ingericht en daar zijn we nog lang niet klaar mee. Wij laten ons graag inspireren door nieuwe trends en technieken op het gebied van luxe badkamers. Daarnaast luisteren wij aandachtig naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Hierdoor krijgt u altijd de luxe badkamer die volledig bij u past en die aansluit bij de laatste badkamer trends.  

Luxe badkamer met stoombad of sauna

Om uw relax en rust moment compleet te maken, hoeft u niet per se naar een wellness centre. U haalt de wellness simpelweg in huis. Bij Lindom zien wij een duidelijke trend op dit gebied. Omdat wellness producten voor in huis betaalbaar zijn geworden, kiezen steeds meer mensen voor een sauna, stoombad of whirpool voor in de badkamer. Naast het heerlijk badderen, kunt u dus ook genieten van een sauna of stoombad. In een dergelijke luxe badkamer is relaxen en tot rust komen eerder regel dan uitzondering.

Luxe badkamers met Sunshower

En als u dacht dat onze luxe badkamers niet beter konden, dan heeft u het bij het verkeerde eind. Want tegenwoordig kan douche gecombineerd worden met bruinen. Een van de nieuwste technologieën op het gebied van luxe badkamers is de Sunshower. Tijdens het douche zorgt het warme infraroodlicht voor ontspanning en stimuleert het de bloedsomloop. Deze Sunshowers zorgen ervoor dat u de juiste dosis UV-licht binnen krijgt. Hierdoor voelt u zich energieker en krijgt u daarnaast ook nog een gezonde kleur. Door al deze technieken wordt het nog moeilijk om uw luxe badkamer te verlaten. 

Gerealiseerde badkamers

Bent u benieuwd naar de badkamers die wij eerder gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze foto’s van gerealiseerde badkamers en toiletten.