Onze aanpak

Het kiezen van een nieuwe badkamer is een leuk en spannend, maar soms ook ingewikkeld traject. Wij begeleiden u graag in een aantal stappen naar uw nieuwe badkamer. 

badkamer inspiratie  

1. Laat u inspireren

Klassiek of design, rustig of kleurrijk. Het belangrijkste is dat u een badkamer kiest die bij u past. Waar houdt u van? Loop eens door onze showroom en ontdek welke merken, materialen en kleuren u aanspreken. 

     
maak de juiste keuze  

2. Maak de juiste keuze

Samen met ons maakt u uiteindelijk een keuze voor meubilair, tegels, sanitair, afwerking etc. U heeft vast specifieke ideeën, wij adviseren u dan graag over de meest geschikte oplossingen voor uw badkamer. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en uw budget. 

     
badkamer ontwerpen  

3. Het ontwerp

Wij werken uw wensen uit in een gedetailleerd ontwerp. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden van de beschikbare ruimte, uw wensen en de gekozen producten. U ziet zo direct hoe uw badkamer eruit komt te zien. Om er zeker van te zijn dat uw wensen ook gerealiseerd kunnen worden zullen wij de ruimte zelf komen bekijken en alle details komen opnemen.

     
badkamer installeren  

4. De realisatie

Indien nodig halen we eerst uw oude badkamer helemaal leeg. Vervolgens gaan onze monteurs, elektriciëns, tegelzetters en stucadoors aan de slag om uw badkamer te realiseren. Last but not least wordt de badkamer afgekit door een gespecialiseerd bedrijf. De afwerking van onze badkamers is altijd perfect.

     
genieten van uw badkamer  

5. Geniet van uw nieuwe badkamer

Wij zorgen voor een perfecte afwerking. Na het afkitten kunt u van uw nieuwe badkamer genieten. Nadat u de badkamer in gebruik heeft genomen komen we bij u langs om de sanitaire ruimte(s) op te leveren. Wij horen dan graag van u hoe alles is verlopen.