Badkamer ontwerpen
badkamerrenovatie
badkamer montage
badkamerinrichting

Complete badkamer inclusief montage

Bent u voor uw nieuwe woning of in verband met renovatie op zoek naar een complete badkamer inclusief montage? Dan is Lindom de specialist die u zoekt. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droombadkamer en zorgen daarnaast voor de montage. U kunt rekenen op een complete badkamer service en een perfecte afwerking. 

Van ontwerp tot uitvoering

Bij badkamerspecialist Lindom in Tilburg vindt u niet alleen de mooiste badkamermeubels, accessoires en sanitair: wij begeleiden u ook tijdens het complete badkamer traject van ontwerp tot montage. Onze standaard dienstverlening bestaat onder andere uit het geven van advies, met betrekking tot het stijlen van de badkamer, over producten en de verschillende mogelijkheden van combineren. Daarnaast ontwerpen wij uw badkamer op maat, dit doen wij door middel van een geavanceerd 3D computerprogramma. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien. Vervolgens bekijken we de ruimte en zorgen we ervoor dat alles wordt nagemeten. Dan gaan we echt aan de slag met het realiseren van de badkamer, we gaan de ruimte stucen als dat nodig moet zijn en vervolgens gaan we betegelen. Daarna komt de montage van alle badkamermeubelen, inclusief de elektrische apparatuur en benodigde leidingen. Als laatste zorgt het Lindom team voor een perfecte afwerking van de complete badkamer. Wij werken samen met betrouwbare vakmannen voor de aanvullende werkzaamheden zoals het stucwerk, de elektrische installaties en het afkitten. Hierdoor kunnen wij uw complete badkamer inclusief montage realiseren.

Ook voor sloop en demontage

Betreft uw nieuwe complete badkamer een renovatieproject en moet uw oude badkamer geheel gesloopt worden? Omdat wij de complete badkamer inclusief montage verzorgen, zijn wij ook hier het aangewezen bedrijf voor. Wij demonteren al het sanitair en slopen wat verwijderd dient te worden. Daarna zorgen wij ervoor dat uw nieuwe complete badkamer volledig wordt verzorgd, door middel van bovengenoemde werkwijze. 

Gerealiseerde complete badkamers inclusief montage

Lindom staat bekend om de perfecte afwerking van haar badkamers. Bekijk foto's van gerealiseerde badkamers en toiletten om dit met eigen ogen te zien.