Badkamer ontwerpen
badkamerrenovatie
badkamer montage
badkamerinrichting

Badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer gaan renoveren? Dan bent u bij badkamerspecialist Lindom aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over de renovatie, helpen u bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer en verzorgen tevens de montage. Volledige service en een perfecte afwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Nauwkeurige werkwijze, snelle oplevering en een unieke nieuwe badkamer gegarandeerd wanneer u uw gewenste badkamerrenovatie aan de badkamerspecialisten van Lindom overlaat.

Gedeeltelijke of volledige badkamerrenovatie

U bepaalt zelf wat de badkamerrenovatie voor u inhoudt. Wilt u uw badkamer volledig renoveren en dus uw huidige badkamer slopen en vervangen door een compleet nieuwe badkamer? Of gaat u voor de voordeligere optie om uw badkamer gedeeltelijk te renoveren? Dankzij onze jarenlange ervaring in het geheel of gedeeltelijk renoveren van badkamers zijn beide opties geen enkel probleem.

Wensen gebaseerd op huidige badkamer

Wellicht bent u wel helemaal niet meer tevreden met uw huidige badkamer, maar toch kunt u er ook nog veel voordeel uithalen. Door de ontevredenheid en de wens voor badkamerrenovatie weet u precies wat u wel en niet kon waarderen in uw oude badkamer. Zo kunt u dus precies bepalen welke delen van uw oude badkamer wilt behouden en welke u heel graag wilt vervangen. Bent u bijvoorbeeld nog wel tevreden over het tegelwerk en/of de vloer en muren van uw huidige badkamer, dan kunt u er uiteraard gewoon voor kiezen om alleen het sanitair te laten vervangen.

Badkamer renoveren? Bekijk ons assortiment

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod sanitair en badkamermeubels van diverse topmerken. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar om u te adviseren. Door samen de verschillende badkamers in de showroom te bekijken, kunnen de juiste elementen gekozen worden voor een sfeervolle nieuwe badkamer.

Maak nu een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie met ons te bekijken.