wastafel
showroom
luxe badkamer
badkamerinrichting

Badkamerinrichting

Het inrichten van uw nieuwe badkamer kan een lastig karwei zijn. Er dient namelijk rekening gehouden te worden met het sanitair, de waterdichtheid van alle gebruikte materialen en de indeling van de locaties die bij gebruik nat worden. Onze specialistische medewerkers beschikken over alle kennis om u vakkundig te adviseren over uw badkamerinrichting. Wilt u uw badkamerinrichting dus in een nieuw jasje steken en voorzien van een exclusief design? Dan bent u bij badkamerspecialist Lindom zeker aan het juiste adres!

Kleine badkamer inrichten

Badkamerinrichting is altijd een lastige klus, maar vooral wanneer u slechts een kleine badkamerruimte ter beschikking heeft. Toch is een prachtige design badkamer in een kleine ruimte zeker niet onmogelijk, de ruimte dient alleen creatief gebruikt te worden. Door het gebruik van grote spiegels, slimme opbergruimtes, kleurrijke accenten en goede verlichting laat u de kleine ruimte gemakkelijker groter lijken. U zult zien dat een kleine, maar slim ingerichte, badkamer u meer plezier en comfort biedt dan u gewend bent. Heeft u juist een grote ruimte ter beschikking voor uw badkamer? Ook dan is het geen kwestie van alles erin zetten, maar door de ruimte optimaal te benutten en de juiste balans tussen badkamermeubels en loopruimte aan te brengen, zal u nog meer genieten van het resultaat.

Uw ideale badkamer

Heeft u behoefte aan advies over de inrichting van uw badkamer en bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan zit u goed bij badkamerspecialist Lindom. Onze vakkundige medewerkers bekijken graag samen met u onze showroom om zo samen te ontdekken hoe uw ideale badkamer eruit ziet. Of u nu uw badkamer (gedeeltelijk) wilt renoveren, of dat u een compleet nieuwe badkamer inclusief montage wenst; wij realiseren al uw wensen met veel plezier.

Gerealiseerde badkamers met exclusieve badkamerinrichting

Bent u benieuwd naar de badkamers die wij eerder gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze foto’s van gerealiseerde badkamers en toiletten.